Heitz Furnierkantenwek

A korlátokba ütköző ívek lezárásához ideális a Heitz új, nagy rugalmasságú élléce

Produkte

A "The Curve" egy többrétegű élléc, amely olyan rugalmas, hogy új dimenziókat nyit meg a kis rádiuszok megmunkálásban.

Különleges felépítése révén különbözik a hagyományos éllécektől. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a feldolgozó számára, hogy az éllécet még a legkisebb rádiuszok (pl. 20-as sugár) körül is egyetlen menetben felvigye a lapra az élzárógépen vagy megmunkálóközponton. Ez jelentős időmegtakarítást biztosít, és így a gazdaságosság és a hatékonyság szempontjából is egyértelműen előnyös.

Összefoglalva: a "The Curve" különleges tulajdonságait akkor bontakoztatja ki, amikor kis sugarú munkadarabok éleinek lezárásáról van szó a megmunkálógépeken Ez teszi ezt az éllécet olyan vonzóvá az igényes felhasználók számára. 

Adatok, méretek
Tekercshossz: 50m/100m (más tekercshosszok kérésre)
Fafajok: Tölgy (más fafajok kérésre)
Vastagség: K.b.. 1,3mm (3 réteg), más vastagságok kérésre
Használt ragasztó: PVAc-ragasztó (Polyvinyl acetát)
Szélesség: Igény szerint

Felhasználás
A határfelületeken történő alkalmazáskoz ez az élléc még a legszűkebb rádiuszok (pl. 20-as sugár) körül is megmunkálható. Használható szabványos megmunkáló központokon, olvadék- vagy diszperziós ragasztókkal. Kérjük, vegye figyelembe a gép használati utasítását és a ragasztó beszállítójának biztonsági és technikai adatlapját.

Tárolás
Az élléceket vízszintesen kell tárolni. Ideális körülmények között kb. 20°C és 50% és 60% közötti relatív páratartalom mellett. Ilyen körülmények között az éllécek nedvességtartalmának ~ 10%-osnak kell lennie.
Az élléc rugalmas tulajdonságainak megőrzéséhez elengedhetetlen a klimatizált tárolás.

Vissza a termékek áttekintéséhez