Heitz Furnierkantenwek
Über uns_EN_HU
Heitz Image Brochure

Rólunk

A vállalat

Heitz: Élfurnérok a legjobb formában

A „Heitz” név egy élfurnér minőség megtestesítése, amely nemzetközi léptékben is mérvadónak számít. Mindez több mint 45 éve kezdődött élfurnérok gyártásával. Egyedülálló termékeink azóta csak öregbítették a hírnevünket.

Innovatív élenjáróként lefedjük a bevonattal ellátott élfurnérok teljes gyártmány palettáját, az élfurnér és az ipari élfurnéroktól kezdve a vastagabb élléceken át egészen a profilkasírozó és softforming furnérokig. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával jelentősen növeljük az élfurnér-gyártás hatékonyságát, és ma már az egyik legmeghatározóbb ösztönző szereplőként és partnerként vagyunk jelen a fafeldolgozó ipar és az ágazati szakkereskedelem területén.

A Heitz csoport az INDUS Holding AG egy leányvállalata. 

 
 

Cégfilozófia

A számunkra meghatározó értékekről

Mi az a filozófia, amellyel mi az élfurnér piacon világosan pozícionáltuk magunkat és sikerült – nemzetközi mércével is mérve – a bútoripar egyik meghatározó beszállítójává válnunk? Sokoldalú erre a válaszunk:

Történelmi visszapillantás

1975

Cégalapítás

Hedwig és Hubert Heitz megalapítja a Heitz vállalatot Alsó-Szászország tartomány Melle városában.

 

1979

A több rétegben összeragsztottt éllécek kifejlesztése

Első ízben történik meg a tekercsben kiszerelt több rétegben enyvezett éllécek kifejlesztése és sikeres bevezetésük a piacra.

 

1991

A Heitz cég magyarországi telephelyének megnyitása

A DUNA Élfurnér Kft. megalapítása Magyarországon, Budapesten. (A cég neve, központja ma: Heitz Élfurnér Művek Kft., Pusztaszabolcs – Magyarország).

 

1997

A Heitz telephelyének felépítése Észak-Amerikában.

Az A.V.E.C. Vo., Inc. cég megalapítása – Heath (OH), USA.

 

2004

A pusztaszabolcsi telephely felépítése

A dinamikus növekedés szükségessé tette Magyarországon egy új gyár/telephely felépítését. Ez a Fejér megyei Pusztaszabolcson valósult meg.

 
2010

Üzletszerzés a növekedés jegyében

A Richter Furniertechnik GmbH & Co. KG cég élfurnér-ágazatának átvétele.

 
2013

Az amerikai telephely fejlesztése

A Heath-Ohio-ban lévő telephely kibővítésre került. A raktárkapacitás megduplázásával a telephely vevő-kiszolgáló teljesítménye jelentősen megnőtt.

2016

A Heitz cég becsatlakoztatása egy erős anya-cégcsoportba

A Bergisch-Gladbach-i (Németország) székhelyű INDUS átveszi a Heitz cégcsoportot és ezzel a vállalatnak védelmet biztosít külsős megszerzési szándékok ellen, egyben kibővítve a vállalkozási lehetőségeket.

 

2018

Ismét kibővítjük a magyarországi telephelyet

Magyarországon a pusztaszabolcsi telephelyen ismételt bővítésre kerül sor. Megnyílik egy 2.000 nm nagyságú gyártócsarnok, amelynek révén ennek a gyártóhelynek a kapacitása és teljesítőképessége jelentősen megnövekszik.

 

 
2022

A Heitz cég új kommunikációs megjelenése

A Heitz cég átfogó módon felfrissíti az üzleti megjelenéseit. Kezdve az arculattervezéstől a logóval és céges levélpapírokkal egyetemben a megjelenést formáló brosúrákon és a termékeket ismertető adatlapokon át az új kialakítású honlappal bezárólag.