Heitz Furnierkantenwek

Híreink

05.08.2022

Új megjelenés az interneten: A Heitz kiemelt hírei


A Heitz, az alsó-szászországi Melle-ben székhellyel rendelkező vezető élfurnér-specialista megújította arculatát, megjelenését. Modernebbnek és márka-vonzóbbnak kell lennie. A Heitz cég megjelenését mind vizuálisan, mind tartalmilag átdolgozták egy arculattervezés keretében. Ennek megfelelően az új weboldal egy élfurnérból álló, forgó emberi profillal és egy hármas szófordulattal indul: "Élen az innovációban. Élmezőnyben. Éles profillal." Ezzel a megjelenéssel a Heitz az innováció úttörőjeként pozícionálja magát, felölelve az élfurnéroktól és az ipari élfurnéroktól az éllécekig és a profilkasírozó furnérokig terjedő teljes skálát. A legújabb technológiák alkalmazásával a Heitz jelentősen növelte az élfurnérok gyártásának hatékonyságát, és ezzel a faipar és a faipari szakkereskedelem egyik meghatározó irányadójává és partnerévé vált.

Egy másik hármas a Heitz Németország és a két leányvállalat, a magyarországi Heitz Élfurnér Művek Kft. és az amerikai American Veneer Edgebanding Co., Inc. (A.V.E.C.) közös megjelenéséből adódik. Ez a megjelenés a nemzetközi orientáció és az olyan globális értékek, mint a minőség, a fenntarthatóság és az ügyfélközpontúság stratégiai törekvéseit hangsúlyozza. Kulcsszó a fenntarthatóság: A fa mint a legfontosabb alapanyag, központi szerepet játszik a Heitz számára. Ezért a vállalat elkötelezett az FSC® - Forest Stewardship Council® értékei iránt is.

A Heitz FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik, és így hozzájárul a környezettudatos erdőgazdálkodáshoz.

Különös figyelmet fordítottak a világos menü navigációra, a rendezett, vonzó megjelenésre, a tömör, de informatív szövegekre és a modern termékbemutatóra. A Heitz vonzó, magas minőségű módon mutatja be széles körű élfurnér termékpalettáját, amely megtapasztalhatóvá teszi az anyag minőségét az érzékszervek számára. Így a Heitz érezhető hangsúlyokat tesz a márka megjelenése terén. Az érdeklődők a www.heitz.hu weboldalon győződhetnek meg róla.

 
Aktuelles, Presse