Heitz Furnierkantenwek

Híreink

24.05.2023

interzum, Köln 09.-12.05.2023

Köszönjük látogatását!

Aktuelles, Presse

 

 

 

28.04.2023

A rádiusz csoda „The Curve“


Optimális a határterületeken: a Heitz új, rendkívül rugalmas élléce

A kölni Interzumon az élfurnér-specialista Heitz egy erős vásári újdonsággal rukkol elő: "The Curve". Ez egy többrétegű élléc, amely annyira rugalmas, hogy új dimenziókat nyit meg a szűk rádiuszú élek megmunkálásában.

Különleges szerkezete révén különbözik a hagyományos többrétegű éllcektől. Ez a különleges tulajdonság lehetővé teszi a feldolgozó számára, hogy egy élt, még a legkisebb rádiuszok (pl. ≤ 20-as rádiusz) körül is egyetlen menetben futtasson az élzárógépen. Ez jelentős időmegtakarítást biztosít, és így a gazdaságosság és a hatékonyság szempontjából egyértelműen előnyökkel bír.

Összefoglalva elmondható, hogy a "The Curve" a kis, szűk rádiuszú munkadarabok élzárása során bontakoztatja ki különleges tulajdonságait. Ez teszi ezt az éllécet olyan vonzóvá az igényes felhasználók számára.

Ezzel az innovációval a Heitz ismét bizonyítja, hogy ez élfurnérok, éllécek  piacán az innováció motorja.

Aktuelles, Presse05.08.2022

Új megjelenés az interneten: A Heitz kiemelt hírei


A Heitz, az alsó-szászországi Melle-ben székhellyel rendelkező vezető élfurnér-specialista megújította arculatát, megjelenését. Modernebbnek és márka-vonzóbbnak kell lennie. A Heitz cég megjelenését mind vizuálisan, mind tartalmilag átdolgozták egy arculattervezés keretében. Ennek megfelelően az új weboldal egy élfurnérból álló, forgó emberi profillal és egy hármas szófordulattal indul: "Élen az innovációban. Élmezőnyben. Éles profillal." Ezzel a megjelenéssel a Heitz az innováció úttörőjeként pozícionálja magát, felölelve az élfurnéroktól és az ipari élfurnéroktól az éllécekig és a profilkasírozó furnérokig terjedő teljes skálát. A legújabb technológiák alkalmazásával a Heitz jelentősen növelte az élfurnérok gyártásának hatékonyságát, és ezzel a faipar és a faipari szakkereskedelem egyik meghatározó irányadójává és partnerévé vált.

Egy másik hármas a Heitz Németország és a két leányvállalat, a magyarországi Heitz Élfurnér Művek Kft. és az amerikai American Veneer Edgebanding Co., Inc. (A.V.E.C.) közös megjelenéséből adódik. Ez a megjelenés a nemzetközi orientáció és az olyan globális értékek, mint a minőség, a fenntarthatóság és az ügyfélközpontúság stratégiai törekvéseit hangsúlyozza. Kulcsszó a fenntarthatóság: A fa mint a legfontosabb alapanyag, központi szerepet játszik a Heitz számára. Ezért a vállalat elkötelezett az FSC® - Forest Stewardship Council® értékei iránt is.

A Heitz FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik, és így hozzájárul a környezettudatos erdőgazdálkodáshoz.

Különös figyelmet fordítottak a világos menü navigációra, a rendezett, vonzó megjelenésre, a tömör, de informatív szövegekre és a modern termékbemutatóra. A Heitz vonzó, magas minőségű módon mutatja be széles körű élfurnér termékpalettáját, amely megtapasztalhatóvá teszi az anyag minőségét az érzékszervek számára. Így a Heitz érezhető hangsúlyokat tesz a márka megjelenése terén. Az érdeklődők a www.heitz.hu weboldalon győződhetnek meg róla.

 
Aktuelles, Presse