Heitz Furnierkantenwek

Fa éllécek: többrétegű, strapabíró, rugalmas

Produkte

A többrétegű végtelenített tekercses élléceket 1979 óta gyártjuk. Ehhez a furnérokat több rétegben egy nagyteljesítményű présgépen akár 5 mm vastagságig végtelenített tekercsekbe ragasztjuk össze. Ez a több rétegből álló szerkezet cinkelt közbülső rétegekkel adja a lehető legnagyobb rugalmasságot. Minden általunk gyártott végtelenített éllécet kivétel nélkül PVAc-alapú fehérenyvvel (faipari ragasztóval) ragasztunk össze. Ez kiváló tulajdonságokat garantál a rugalmasságra és az él lemarására vonatkozóan.

A felületnek a standard 180-as szemcsefinomsággal elkészített csiszolása megkíméli a feldolgozó szakembert az időrabló utólagos megmunkálástól. A hátoldal érdesre csiszolása a ragasztott kötés készítésének legnagyobb biztonságát és minőségét garantálja.

Komplett programunk tartalmaz többrétegű élléceket széles körű kikészítési opciókkal, egészen akár a kész felületekig a vevő egyedi kívánalmainak megfelelően. Emellett raktáron lévő nagyon bő kínálatunk van a standard fafajtákból és szokásos méretekből.

Alternatív lehetőségként kínálunk többrétegű fixméretes élléceket is 3.100 mm valamint 60 mm-ig terjedő vastagságban.

Bármi is szerepeljen az Ön kívánságai között: mi teljesítjük az Ön egyedi követelményeit.

Vissza a termékek áttekintéséhez