Heitz Furnierkantenwek

Élfurnérok és ipari élfurnérok: a „klasszikusok”

Produkte

Az élfurnérok a terjedelmes termékpalettánkon  klasszikusoknak számítanak. A legkülönfélébb kikészítési opciók lehetővé teszik, hogy pontosan igazodjunk az Önök gyártási paramétereihez. Természetes, hogy igény esetén figyelembe vesszük az Önök színnel és struktúrával kapcsolatos egyedi elvárásait. A hátoldali flísz anyagokat és a felhasználásra kerülő ragasztóenyveket színben hozzáigazítjuk a fafajhoz.

A mindenkori kívánságnak és követelménynek megfelelően egyedi méretekben szállítunk: végtelenített tekercsekben vagy fix méretben, tompaillesztéssel vagy indukciósan olvasható alumíniumszalaggal. Szabványos szélességeket és szabványos kiviteleket tartunk raktáron számos fafajtából. Beletartozik ebbe az előragasztózott (olvadékragasztó) vagy a flísz anyaggal megerősített hátoldal, mindig lakkozáshoz készre csiszolt felülettel. A több mint 50 fafajtát számláló tekintélyes furnérraktárunkkal mindig nagy rugalmassággal tudunk a különös követelményekre is reagálni.

Ipari dekorfurnérok mindig nagy választékban vannak nálunk raktáron. Ezek jellemzője a nagyon homogén struktúra, élfurnér vagy élléc változatban minden típusú kikészítéssel szállíthatók.

Kikészítési, megmunkálási módozatok

 

Vissza a termékek áttekintéséhez